Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734340526

Liga 734340526 Información oficial sobre el partido 734340526 en Hattrick

09.06.2024 23:10:00

Caribbean Vikings Alineación oficial del equipo 'Caribbean Vikings' en el partido 4 - 0 VAR Guyana Alineación oficial del equipo 'VAR Guyana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Caribbean Vikings Alineación oficial del equipo 'Caribbean Vikings' en el partido 5 - 0 VAR Guyana Alineación oficial del equipo 'VAR Guyana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caribbean Vikings

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Bright Nyame, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Caribbean es posava per davant!
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Caribbean va augmentar la diferència quan Charlie Truitt no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Simon Sefah va augmentar l'avantatge de Caribbean a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 51 minuts de joc, Gopal Mondol, corrent com un esperitat, superà primer Aditya Bhanushali per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 52 (Ocasión de penalti): En Bright Nyame va llançar un penal al minut 52. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Al minut 62, Bright Nyame gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Bright Nyame, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Austin Briggs va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Charlie Truitt de Caribbean gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

VAR Guyana

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sudhindra Kanitkar de VAR G va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Arnav Roy de VAR G va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.