Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734334648

Liga 734334648 Información oficial sobre el partido 734334648 en Hattrick

16.06.2024 20:00:00

FC Blancnez Alineación oficial del equipo 'FC Blancnez' en el partido 2 - 2 Ecologische Grasgroeiers Alineación oficial del equipo 'Ecologische Grasgroeiers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Blancnez Alineación oficial del equipo 'FC Blancnez' en el partido 4 - 1 Ecologische Grasgroeiers Alineación oficial del equipo 'Ecologische Grasgroeiers' en el partido
Tiene mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Blancnez

Goles Goles

  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Josef Sosnovec va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Blancnez empatava el partit, 1 a 1, al minut 77.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del Blancnez amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Ignatz Gorth en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Yves Munsterman de Blancnez va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Oliver Koprivý quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Robin Toft va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Bohdan Oshurkevych hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Josef Sosnovec havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Ecologische Grasgroeiers

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Grasgroeiers va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Faycán Arnalich Fernández va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Herbert Feldgrill donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Quincy Peutz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.