Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734315430

Liga 734315430 Información oficial sobre el partido 734315430 en Hattrick

01.09.2024 20:00:00

De Olde Garde Alineación oficial del equipo 'De Olde Garde' en el partido 2 - 2 caileans hooligans Alineación oficial del equipo 'caileans hooligans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De Olde Garde Alineación oficial del equipo 'De Olde Garde' en el partido 0 - 2 caileans hooligans Alineación oficial del equipo 'caileans hooligans' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Olde Garde

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 del partit, el jugador Sven Harvent de Garde va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 82, Faruk Muhterem de Garde empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Garde va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sergijus Žiuramskis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Faruk Muhterem va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Garde va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Brindisi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Garde sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Brindisi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

caileans hooligans

Goles Goles

  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Leon Caelders va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 39 de joc. Loïc Heyligers es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 78, quan Matteo Novanta va posar els visitants hooligans per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Stéphane Allais va entorpir al marcador d'en Robertus Kreuk per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Leon Caelders va estar a punt de posar per davant a hooligans amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sven Manzel va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del hooligans que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rico Mettes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Raphaël Martis, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): hooligans va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sven Manzel va desviar el xut final de Loïc Heyligers després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Loïc Heyligers de hooligans es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierre Wortelboer de hooligans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.