Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734308387

Liga 734308387 Información oficial sobre el partido 734308387 en Hattrick

16.06.2024 20:00:00

VV Bal Vooruit Alineación oficial del equipo ' VV Bal Vooruit' en el partido 1 - 5 CGBD FC Alineación oficial del equipo 'CGBD FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
VV Bal Vooruit Alineación oficial del equipo ' VV Bal Vooruit' en el partido 1 - 6 CGBD FC Alineación oficial del equipo 'CGBD FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VV Bal Vooruit

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els seguidors del Vooruit van tornar a saltar d'alegria al minut 36. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Szymon Mierzchała que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Per Gunnarsson.

CGBD FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Jermaine Burford va posar els visitants CGBD per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Jermaine Burford entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CGBD, un peu providencial d'en Zoubaïr Dahbawi va situar el 0-2 al panell digital.
  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Joachim Brütting sempre és una garantia. Al minut 58, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Sean Seggons marcar el 1 - 3 per al CGBD.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): Hartman Radsma va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a CGBD gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Jermaine Burford va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 1 - 5 per a CGBD.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Joachim Brütting va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thorger Leutmezer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Diego Andreose va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, el CGBD va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Zoubaïr Dahbawi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sean Seggons es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sjakie Schunken de CGBD es va guanyar la targeta groga merescudament.