Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734308162

Liga 734308162 Información oficial sobre el partido 734308162 en Hattrick

16.06.2024 20:00:00

DE kabouterbroekies Alineación oficial del equipo 'DE kabouterbroekies' en el partido 0 - 4 Marlin Magic Alineación oficial del equipo 'Marlin Magic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DE kabouterbroekies Alineación oficial del equipo 'DE kabouterbroekies' en el partido 0 - 2 Marlin Magic Alineación oficial del equipo 'Marlin Magic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DE kabouterbroekies

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de kabouterbroekies van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Navarone Kainama va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Karst Bolster marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Frans Tuijp que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kabouterbroekies, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Frans Tuijp va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bert-Jan van Marle de kabouterbroekies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Marlin Magic

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Falco Beets donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Yoon Volkerink va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Magic gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Magic. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Payam Rafighi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Filip Sprik va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 4 al minut 61.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stewie 'Powerhouse' Commander.