Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734293158

Liga 734293158 Información oficial sobre el partido 734293158 en Hattrick

23.06.2024 20:00:00

Regge and Dinkel United FC Alineación oficial del equipo 'Regge and Dinkel United FC' en el partido 3 - 2 Semmie Alineación oficial del equipo 'Semmie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Regge and Dinkel United FC Alineación oficial del equipo 'Regge and Dinkel United FC' en el partido 3 - 0 Semmie Alineación oficial del equipo 'Semmie' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regge and Dinkel United FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): James Ross de Reg-Dink va demostrar les seves habilitats al minut 40 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Reg-Dink una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Nick Staffetius, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 79.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Michele Battistella va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Reg-Dink.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Reg-Dink enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Reg-Dink va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Nick Staffetius la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Néstor Martín Estrada va estar a punt d'empatar per a Reg-Dink quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sejer Gotfredsen va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Michele Battistella de Reg-Dink es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Jaime Cózar Herrera de Reg-Dink va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Semmie

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Roberto Quintanal va acabar en una passada genial cap al jugador de Semmie Gianfranco Richelda, que va marcar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 38, Jan-Willem Pel va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Bérenger Pierard, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Semmie va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gianfranco Richelda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Coen van Hessen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.