Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734287672

Liga 734287672 Información oficial sobre el partido 734287672 en Hattrick

23.06.2024 20:00:00

Royal Paceville F.C. Alineación oficial del equipo 'Royal Paceville F.C.' en el partido 3 - 1 Yellow Green Army Alineación oficial del equipo 'Yellow Green Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Royal Paceville F.C. Alineación oficial del equipo 'Royal Paceville F.C.' en el partido 5 - 1 Yellow Green Army Alineación oficial del equipo 'Yellow Green Army' en el partido
Tiene mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Paceville F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Gerwald Glansbeek va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 82 gràcies a la jugada de Hakan Özarkın, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Wilko van Baal va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 89 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Paceville va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jim Bruijnes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Gerwald Glansbeek va estar a punt d'empatar per a Paceville quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Eloy Krabbendam va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Paceville per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Lennaert Rosa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Gerwald Glansbeek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lennaert Rosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Yellow Green Army

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Christiaan Eshuys que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Yellow.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Leslie Aertse va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Arnout Delius va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Arnout Delius va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leendert van Zwol, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Rendert van der Gouw de Yellow, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!