Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734281947

Liga 734281947 Información oficial sobre el partido 734281947 en Hattrick

02.06.2024 20:00:00

FC Sonnenborgh Alineación oficial del equipo 'FC Sonnenborgh ' en el partido 1 - 0 Grolsche Boys Alineación oficial del equipo 'Grolsche Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sonnenborgh Alineación oficial del equipo 'FC Sonnenborgh ' en el partido 2 - 0 Grolsche Boys Alineación oficial del equipo 'Grolsche Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sonnenborgh

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): En Gerco Duifhuizen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sonnenborgh, un peu providencial d'en Boy Demont va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Sonnenborgh va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martinus van Puffelen en un 1 contra 1 amb el porter Morris van Scheltema, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Sonnenborgh va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gilbert Hato ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Martinus van Puffelen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Martinus van Puffelen gairebé va marcar per a Sonnenborgh des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Gerco Duifhuizen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Grolsche Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Lyuboslav Yachovski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abdessamad Hbabi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sjabbe Vlietstra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristiano Moratti de grolsche va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Cristiano Moratti va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.