Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734279601

Liga 734279601 Información oficial sobre el partido 734279601 en Hattrick

09.06.2024 20:00:00

De Wolven van de Calla Alineación oficial del equipo 'De Wolven van de Calla' en el partido 0 - 3 Link Snitch United Alineación oficial del equipo 'Link Snitch United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
De Wolven van de Calla Alineación oficial del equipo 'De Wolven van de Calla' en el partido 1 - 3 Link Snitch United Alineación oficial del equipo 'Link Snitch United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Wolven van de Calla

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Volker Strötzel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 8, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Wolven enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Norbert Bes hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Aldo Kamp. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Link Snitch United

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Calvin Kromdijk va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Thor Bundgaard, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al 49 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Snitch augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Guy Dodemond es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bruno Arostegui va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Snitch quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Guy Dodemond va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bruno Arostegui va intentar anar-se'n per velocitat al minut 66 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Joes Hilboezen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adam Jonk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.