Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734277484

Liga 734277484 Información oficial sobre el partido 734277484 en Hattrick

30.06.2024 20:00:00

Sjonnie swalker Alineación oficial del equipo 'Sjonnie swalker' en el partido 2 - 1 FC Banc Public Alineación oficial del equipo 'FC Banc Public' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sjonnie swalker Alineación oficial del equipo 'Sjonnie swalker' en el partido 4 - 0 FC Banc Public Alineación oficial del equipo 'FC Banc Public' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sjonnie swalker

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Anne Joosen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Korstiaan Sturing, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sjonnie se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Şaban Yalvaç hauria d'haver estat gol al minut 12 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Sjonnie va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Şaban Yalvaç la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Sonny Steen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Korstiaan Sturing va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Sjonnie per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilm Cornello, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Korstiaan Sturing de Sjonnie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Banc Public

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 11, Phil Orens va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Poulus Uríbe, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Public van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Poulus Uríbe no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ariel Eduardo Soroastro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Public va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arnis Traumans va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Arnis Traumans de Public va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.