Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734267896

Liga 734267896 Información oficial sobre el partido 734267896 en Hattrick

09.06.2024 20:00:00

NFC Solis Alineación oficial del equipo 'NFC Solis' en el partido 1 - 1 Khazad-dûm Alineación oficial del equipo 'Khazad-dûm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NFC Solis Alineación oficial del equipo 'NFC Solis' en el partido 3 - 1 Khazad-dûm Alineación oficial del equipo 'Khazad-dûm' en el partido
Tiene mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NFC Solis

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Solis amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Sjef Mantingh en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Battista Reiter va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Charif Ouidar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Geurt Gooren va deixar a Rivohery Rakotomalala assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Khazad-dûm

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Khazad-dûm Jamyang Phurbu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antoon Strackx, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Khazad-dûm va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Fabio Hendel va quedar-se sol davant el porter Eelko Catrysse, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Antoon Strackx va marcar al minut 52 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42 en Ergin Öğütveren va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.