Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734265939

Liga 734265939 Información oficial sobre el partido 734265939 en Hattrick

16.06.2024 20:00:00

SCL-limmen Alineación oficial del equipo 'SCL-limmen' en el partido 1 - 3 Tante sidonyswa Alineación oficial del equipo 'Tante sidonyswa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SCL-limmen Alineación oficial del equipo 'SCL-limmen' en el partido 2 - 2 Tante sidonyswa Alineación oficial del equipo 'Tante sidonyswa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCL-limmen

Goles Goles

  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de SCL-limmen per la dreta va donar com a resultat un gol de Bajram Trimi al minut 54 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 el SCL-limmen va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jens Bladmo no va estar gens encertat.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Claudiu Fedeleş haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a SCL-limmen al minut 53.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 3 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Denny van Tijsterkamp, el jugador de SCL-limmen va ser expulsat al minut 3.

Tante sidonyswa

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Emil Stoitzev quedar desmarcat i marcar per a sidonyswa al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a sidonyswa l'avantatge per 0 - 2. Taylor Easterling en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Konstantin Ivolgin, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sidonyswa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en İlhan Gündoğdu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Simon Panou va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simon Panou de sidonyswa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.