Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734263017

Liga 734263017 Información oficial sobre el partido 734263017 en Hattrick

02.06.2024 20:00:00

SC diepFries Alineación oficial del equipo 'SC diepFries' en el partido 2 - 1 AFC Wimbledon 79 Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbledon 79' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC diepFries Alineación oficial del equipo 'SC diepFries' en el partido 1 - 0 AFC Wimbledon 79 Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbledon 79' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC diepFries

Goles Goles

  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): En Boy Nooteboom va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jerry Woudenberg la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 en Flip van Strien va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Youkai Burghgraaff podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Flip van Strien no va ser aprofitada per en Levy 'Abe' Crom que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Youkai Burghgraaff! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

AFC Wimbledon 79

Goles Goles

  • 187 Minuto 69 (Gol tiro lejano): En Kamuran Ekşi conduïa pel cercle central i, veient a en Vincuk Padabed desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Wimbledon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jarosław Migdalski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pau Vilana, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.