Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734261512

Liga 734261512 Información oficial sobre el partido 734261512 en Hattrick

16.06.2024 22:40:00

TomasitoFC Alineación oficial del equipo 'TomasitoFC' en el partido 0 - 2 Tricolor Caracol Alineación oficial del equipo 'Tricolor Caracol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
TomasitoFC Alineación oficial del equipo 'TomasitoFC' en el partido 1 - 6 Tricolor Caracol Alineación oficial del equipo 'Tricolor Caracol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TomasitoFC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Quintín Lizardi no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sixto Crespo va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quintín Lizardi de TomasitoFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tricolor Caracol

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Juan Manuel Álvarez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Caracoles, al minut 11. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Dennis Haber va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Caracoles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Manuel Álvarez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Marcel Almeida, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Caracoles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.