Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734258438

Liga 734258438 Información oficial sobre el partido 734258438 en Hattrick

23.06.2024 22:40:00

SOF ASTON VILLA AS Alineación oficial del equipo 'SOF ASTON VILLA AS' en el partido 4 - 0 KonAyke FC Alineación oficial del equipo 'KonAyke FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SOF ASTON VILLA AS Alineación oficial del equipo 'SOF ASTON VILLA AS' en el partido 4 - 2 KonAyke FC Alineación oficial del equipo 'KonAyke FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOF ASTON VILLA AS

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Norberto Atenas de ASTON, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): ASTON va aconseguir el 2 - 0 quan Saturnín Ducoing va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que César Verón va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Luis Ceballos de ASTON va fer un bon esprint per escapar-se de Joseph Araya i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Matteo Soto gairebé va marcar per a ASTON des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Ceballos de ASTON va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El ASTON ho intentava per la dreta per mitjà de Luis Ceballos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

KonAyke FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Simón Landea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Benjamín Cotapos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 29, quan un error defensiu va deixar José María Barría completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 57 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José María Barría amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 250 Minuto 86 (Ocasión de falta): Simón Landea va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 86.