Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734241111

Liga 734241111 Información oficial sobre el partido 734241111 en Hattrick

25.08.2024 22:40:00

WÉSTERN HAM UNITED LLSA Alineación oficial del equipo 'WÉSTERN HAM UNITED LLSA' en el partido 2 - 2 PIE WEST HAM UNITED TRO Alineación oficial del equipo 'PIE WEST HAM UNITED TRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
WÉSTERN HAM UNITED LLSA Alineación oficial del equipo 'WÉSTERN HAM UNITED LLSA' en el partido 3 - 1 PIE WEST HAM UNITED TRO Alineación oficial del equipo 'PIE WEST HAM UNITED TRO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WÉSTERN HAM UNITED LLSA

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Edson Goyeneche va anar a parar al cap de Manuel Runiahue que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a WÉSTERN el 1 - 0.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, WÉSTERN aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Azúa Pinto va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Azúa Pinto gairebé marca per a WÉSTERN al minut 7 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 28 podia haver acabat en gol, però David Salas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Bardo Reinisch va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): WÉSTERN enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Isadoro Luengo del WÉSTERN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): WÉSTERN va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduard Astigueta en un 1 contra 1 amb el porter David Salas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduard Astigueta de WÉSTERN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PIE WEST HAM UNITED TRO

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El porter de UNITED va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Martin Goic va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): UNITED agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adelio Lira amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Martin Goic va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Umaña, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Martin Goic va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.