Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734238761

Liga 734238761 Información oficial sobre el partido 734238761 en Hattrick

25.08.2024 22:40:00

Miraflores City F.C. Alineación oficial del equipo 'Miraflores City F.C.' en el partido 3 - 3 Pan con Chicharrones Alineación oficial del equipo 'Pan con Chicharrones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Miraflores City F.C. Alineación oficial del equipo 'Miraflores City F.C.' en el partido 2 - 0 Pan con Chicharrones Alineación oficial del equipo 'Pan con Chicharrones' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miraflores City F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 23 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Tino Kleff trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tino Kleff va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Miraflores empatava el partit, 2 a 2, al minut 70.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Maikol Brown de Miraflores va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Tino Kleff arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 53 minuts, en Maikol Brown no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Tino Kleff de Miraflores va intentar batre la porteria rival al minut 57 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Miraflores va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guillermo Alfredo Rodríguez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Renato Salas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Alfredo Rodríguez de Miraflores es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Correa de Miraflores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pan con Chicharrones

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el Chicharrones va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pedro Felip, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Chicharrones va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ramiro Reyes, amb un xut sec des de la dreta.
  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): Enrique Neculman va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 73 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Chicharrones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Lucián Muñoz des de l'esquerra va sortir desviat.