Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734232381

Liga 734232381 Información oficial sobre el partido 734232381 en Hattrick

01.09.2024 22:40:00

Unión Los Húsares Alineación oficial del equipo 'Unión Los Húsares' en el partido 1 - 1 ATHLETIC DE BILBAO 664 Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC DE BILBAO 664' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Unión Los Húsares Alineación oficial del equipo 'Unión Los Húsares' en el partido 5 - 1 ATHLETIC DE BILBAO 664 Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC DE BILBAO 664' en el partido
Es un cenizo 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Los Húsares

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del Húsares amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Miguel Ángel Marchena en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Rubén Jelves va marxar per velocitat al minut 26 i va fer una passada de la mort a Mónico Pizarro, però aquest va fallar.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 el Húsares va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gervasio Jara no va estar gens encertat.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Ángel Marchena de Húsares va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Enrique Mariano Fenieux que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

ATHLETIC DE BILBAO 664

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Jurgen Villalón va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a ATHLETIC.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ATHLETIC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Claudio Beltrami, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Victoriano Jofré va estar a punt de posar per davant a ATHLETIC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Reynaldo Pardo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nestor Acharan de ATHLETIC es va guanyar la targeta groga merescudament.