Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club San Lorenzo (486509) - F.C. Chorima (487781) » 73422513: T17/J14/VIII

Liga 73422513 Información oficial sobre el partido 73422513 en Hattrick

29.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VIII.397 (54198)

Galakticos FC Alineación oficial del equipo 'Galakticos FC' en el partido 3 - 1 F.C. Chorima Alineación oficial del equipo 'F.C. Chorima' en el partido
0 - 1 Juanjo Gavara de Cara (36')
Jairo Olmo (43') 1 - 1
Jairo Olmo (50') 2 - 1
Lolo Organvides (89') 3 - 1
Galakticos FC Alineación oficial del equipo 'Galakticos FC' en el partido 3 - 1 F.C. Chorima Alineación oficial del equipo 'F.C. Chorima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Galakticos FC Alineación oficial del equipo 'Galakticos FC' en el partido 4 - 3 F.C. Chorima Alineación oficial del equipo 'F.C. Chorima' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galakticos FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Galakticos equilibrava la balança al minut 43. En Jairo Olmo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Galakticos contenien la respiració mentre en Jairo Olmo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lolo Organvides va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Albert Oliveras de Galakticos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lolo Organvides va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Benedicto Falcés de Galakticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Chorima

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): En Juanjo Gavara de Cara va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 36. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chorima que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gervasio Rubio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Gervasio Rubio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Armando Collados Vera va ridiculitzar a en Mateu Pedrola amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Armando Collados Vera va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kosta Tzachev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeffrey Spagnol.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hanno Lubi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.