Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734219958

Liga 734219958 Información oficial sobre el partido 734219958 en Hattrick

09.06.2024 22:40:00

Juaco_7 Alineación oficial del equipo 'Juaco_7' en el partido 1 - 1 PMC DeMolay Alineación oficial del equipo 'PMC DeMolay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juaco_7 Alineación oficial del equipo 'Juaco_7' en el partido 2 - 0 PMC DeMolay Alineación oficial del equipo 'PMC DeMolay' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juaco_7

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Juaco_7 s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Aert Diepenveen per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Hamdy Fayyad va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Juaco_7 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hamdy Fayyad per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ayawire Araya va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Hamdy Fayyad una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Ayawire Araya va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Selmo Kusanovic gairebé va marcar per a Juaco_7 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Hamdy Fayyad va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Simeon Zindros del Juaco_7 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simeon Zindros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Hans-Otto Geist de Juaco_7 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PMC DeMolay

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Rigoberto Fuica va marcar al minut 70 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Lucas Noti s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lucas Noti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Angel Calfuqueo.