Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734205234

Liga 734205234 Información oficial sobre el partido 734205234 en Hattrick

16.06.2024 22:40:00

jugoso de bill Alineación oficial del equipo 'jugoso de bill' en el partido 3 - 3 New The Roldans Alineación oficial del equipo 'New The Roldans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jugoso de bill Alineación oficial del equipo 'jugoso de bill' en el partido 2 - 2 New The Roldans Alineación oficial del equipo 'New The Roldans' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,1 % 26,9 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jugoso de bill

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els jugadors del jugoso amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 15, deixant Ricky Forlales en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pierre-André Pauvert va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. jugoso empatava el partit, 2 a 2, al minut 35.
  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Pierre-André Pauvert s'emportà una gran ovació del públic local al minut 55, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ricky Forlales, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): jugoso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Azdine Sambi en un 1 contra 1 amb el porter Samuele Fontanarosa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonatan Łuczkiewicz de jugoso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

New The Roldans

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Khamidi Owiti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Roldans van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Pablo Martínez Pastor.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Roldans prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Eugenio D'Angelo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Carlos Wilson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jugoso. La jugada d'estratègia del Roldans per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Martínez Pastor va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Izzeddine Guemili quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Jens Leth va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fabio Portesani va aconseguir desviar el seu xut a córner.