Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734201542

Liga 734201542 Información oficial sobre el partido 734201542 en Hattrick

23.06.2024 22:40:00

Paine Unido Alineación oficial del equipo 'Paine Unido' en el partido 0 - 0 F.c Belenenses Alineación oficial del equipo 'F.c Belenenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paine Unido Alineación oficial del equipo 'Paine Unido' en el partido 2 - 1 F.c Belenenses Alineación oficial del equipo 'F.c Belenenses' en el partido
Tiene mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paine Unido

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Riku Ilmivalta quasi dona a Paine l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Paine va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joshua van Horne en un 1 contra 1 amb el porter Ciro Bucchi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Paine va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Jorge Iguiñaga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Kai Kohnen? Un error clamorós seu va donar a Marco Toccoli una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Kai Kohnen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaime Cabezas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

F.c Belenenses

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Benedetto Marasco ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tobijs Gailis de Belenenses va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benedetto Marasco de Belenenses es va guanyar la targeta groga merescudament.