Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734195651

Liga 734195651 Información oficial sobre el partido 734195651 en Hattrick

02.06.2024 22:40:00

Astrales Etereos Alineación oficial del equipo 'Astrales Etereos' en el partido 0 - 2 FC Botasercos Alineación oficial del equipo 'FC Botasercos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Astrales Etereos Alineación oficial del equipo 'Astrales Etereos' en el partido 2 - 4 FC Botasercos Alineación oficial del equipo 'FC Botasercos' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astrales Etereos

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Goodwin Sata va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Paul-Otto Neuenfeldt quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 290 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Simone Marrali s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paul-Otto Neuenfeldt hauria d'haver estat gol al minut 56 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

FC Botasercos

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Carlos Ramos Brugarolas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Abdón Lepín va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Botasercos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Botasercos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Antonio Manuel Molina va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pius Basegaña va entorpir al marcador d'en Luis Alberto Rouse per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Antonio Manuel Molina va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Xabier Valenzuela de Botasercos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.