Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CADIZ C.F.S.AD (488112) - Fulcanelli (49152) » 73416426: T17/J12/VIII

Liga 73416426 Información oficial sobre el partido 73416426 en Hattrick

15.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.378 (54179)

S.D. Cornellà Alineación oficial del equipo 'S.D. Cornellà' en el partido 1 - 1 TARRACOS Alineación oficial del equipo 'TARRACOS' en el partido
Chris Stewart (36') 1 - 0
1 - 1 Joel Solla (69')
S.D. Cornellà Alineación oficial del equipo 'S.D. Cornellà' en el partido 1 - 1 TARRACOS Alineación oficial del equipo 'TARRACOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Cornellà Alineación oficial del equipo 'S.D. Cornellà' en el partido 1 - 0 TARRACOS Alineación oficial del equipo 'TARRACOS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Cornellà

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Chris Stewart, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Migueli va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nicolae Hamza de Cornella va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Chris Stewart que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Chris Stewart gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bruno Toupin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

TARRACOS

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): TARRACOS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Joel Solla, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): André Westerfeldt va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TARRACOS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Brian Schumacker va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pedro Silva, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Jordi Mulet es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Olek Kupidura.