Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734144408

Liga 734144408 Información oficial sobre el partido 734144408 en Hattrick

01.09.2024 15:00:00

AFC Dikmen Alineación oficial del equipo 'AFC Dikmen' en el partido 3 - 2 KOZLU ESENKÖY FK Alineación oficial del equipo 'KOZLU ESENKÖY FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AFC Dikmen Alineación oficial del equipo 'AFC Dikmen' en el partido 3 - 1 KOZLU ESENKÖY FK Alineación oficial del equipo 'KOZLU ESENKÖY FK' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,9 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Dikmen

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Alejandro Ferrer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Dikmen es posava per davant!
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Nurtaç Erenyüz va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Dikmen i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dikmen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Ferrer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Dikmen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stafford Linenga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ayaz Özver.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Dikmen ho intentava per la dreta per mitjà de Nurtaç Erenyüz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stafford Linenga de Dikmen es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

KOZLU ESENKÖY FK

Goles Goles

  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, ESENKÖY va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Emre Batuk va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de ESENKÖY no defallien en cap moment. Producte d'això, en Emre Batuk va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Lütfi Mayruk quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emre Batuk que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Emre Batuk va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Nevzat Sorgun va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Emre Batuk va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Nevzat Sorgun.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lütfi Mayruk va superar els defenses rivals per velocitat al minut 65 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.