Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734123017

Liga 734123017 Información oficial sobre el partido 734123017 en Hattrick

02.06.2024 15:00:00

talha Alineación oficial del equipo 'talha' en el partido 3 - 1 Takım Adınız Alineación oficial del equipo 'Takım Adınız' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
talha Alineación oficial del equipo 'talha' en el partido 1 - 4 Takım Adınız Alineación oficial del equipo 'Takım Adınız' en el partido
Tiene suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

talha

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Donatello Alocci va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 16 de joc. Niaz Gunashvili es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pål Carlsson va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de talha pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giuseppe Cioccoletta va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Étienne Belzile gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Galalón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Donatello Alocci va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 86 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Donatello Alocci estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefan Schregg de talha es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Stefan Schregg se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Takım Adınız

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats de SSS van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Eriberto Baquero va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Juan Cristóbal Unzueta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del talha. La jugada d'estratègia del SSS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jonny Hansson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Ulrich Lancken al minut 17 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El SSS creava perill des de la dreta al minut 58, però en Edwin Dellsperger, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Guillermo Mesa desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): SSS va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jonny Hansson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jonny Hansson va fer una jugada per la banda esquerra, però Edwin Dellsperger va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Cristóbal Unzueta quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Juan Cristóbal Unzueta va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Niaz Gunashvili per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.