Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734122691

Liga 734122691 Información oficial sobre el partido 734122691 en Hattrick

16.06.2024 15:00:00

Muzone FC Alineación oficial del equipo 'Muzone FC' en el partido 2 - 0 1461 TrabzonSpor Alineación oficial del equipo '1461 TrabzonSpor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Muzone FC Alineación oficial del equipo 'Muzone FC' en el partido 4 - 0 1461 TrabzonSpor Alineación oficial del equipo '1461 TrabzonSpor' en el partido
Tiene mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muzone FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Semi Veys, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Muzone es posava per davant!
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Muzone va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sertan Ünan, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fabrizio Scuppa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Muzone ho intentava per la dreta per mitjà de Semi Veys, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gian Franco Caputo de Muzone va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Sertan Ünan que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Fahrettin Razi Kurşun gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rushit Gjimshiti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fahrettin Razi Kurşun de Muzone es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Fabrizio Scuppa de Muzone va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

1461 TrabzonSpor

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bahrom Havasov va intentar anar-se'n per velocitat al minut 11 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de T.S. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alonso Crisosto, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Leonel Freese-Brown, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bahrom Havasov de T.S. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.