Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734122688

Liga 734122688 Información oficial sobre el partido 734122688 en Hattrick

09.06.2024 15:00:00

Mavi Dünya Adanaspor Alineación oficial del equipo 'Mavi Dünya Adanaspor' en el partido 4 - 0 Muzone FC Alineación oficial del equipo 'Muzone FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mavi Dünya Adanaspor Alineación oficial del equipo 'Mavi Dünya Adanaspor' en el partido 2 - 0 Muzone FC Alineación oficial del equipo 'Muzone FC' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mavi Dünya Adanaspor

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Al minut 14 l'àrbitre va premiar MDA amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Lucjan Kałwiński va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Teemu Pukki va acabar en una passada genial cap al jugador de MDA Raimondas Karnauskis, que va marcar el 2 - 0.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): El Raimondas Karnauskis va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel MDA. 3-0.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MDA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cristian Troio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Luigi Vincenti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kęstas Skrilauskis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Adam Edney, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Muzone FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Murat Şahin Özbekkan va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Gian Franco Caputo de Muzone va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.