Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734115299

Liga 734115299 Información oficial sobre el partido 734115299 en Hattrick

23.06.2024 15:00:00

Peker FK Alineación oficial del equipo 'Peker FK' en el partido 7 - 3 Asil Türk Futbol Kulübü Alineación oficial del equipo 'Asil Türk Futbol Kulübü' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Peker FK Alineación oficial del equipo 'Peker FK' en el partido 8 - 1 Asil Türk Futbol Kulübü Alineación oficial del equipo 'Asil Türk Futbol Kulübü' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peker FK

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Miroslav Pechal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Peker.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Peker va ser Nikola Gojković.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Adrian Zegrea va incrementar l'avantatge de Peker amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrian Zegrea, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Peker.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Peker pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alpaslan Alkan va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Agam Ben-Yehuda es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Hildger Hafner va augmentar l'avantatge de Peker a 7 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Asil Türk Futbol Kulübü

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 17. L'anotador per TÜRK va ser Nikki Van Brempt, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, TÜRK seguien lluitant fins al final. Al minut 35, fruit d'aquests esforços, 陳 (Chen) 翰洲 (Hanzhou) va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TÜRK. A fi d'aconseguir el 7 - 3, van tocar-la en curt per tal que Nikki Van Brempt xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Rocco Colace va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.