Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734112330

Liga 734112330 Información oficial sobre el partido 734112330 en Hattrick

16.06.2024 15:00:00

Beşiktaş JK*** Alineación oficial del equipo 'Beşiktaş JK***' en el partido 0 - 2 TÜRKOĞLU F.C. Alineación oficial del equipo 'TÜRKOĞLU F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Beşiktaş JK*** Alineación oficial del equipo 'Beşiktaş JK***' en el partido 2 - 1 TÜRKOĞLU F.C. Alineación oficial del equipo 'TÜRKOĞLU F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beşiktaş JK***

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Beşiktaş van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 56, però Laurenty Sileński va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Alfred Szlaga no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

TÜRKOĞLU F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rob Carlsson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Thorben Oldesloe va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. TÜRKOĞLU posava el marcador 0 a 1.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, una falta xutada per Godwin Alessandro va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a TÜRKOĞLU. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): TÜRKOĞLU van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Artur Branco Ribeiro des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tahir Toga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Melvin Galea estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.