Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734099794

Liga 734099794 Información oficial sobre el partido 734099794 en Hattrick

07.07.2024 22:25:00

Atletico Curaçao Alineación oficial del equipo 'Atletico Curaçao' en el partido 3 - 2 HC Solar Alineación oficial del equipo 'HC Solar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Curaçao Alineación oficial del equipo 'Atletico Curaçao' en el partido 1 - 3 HC Solar Alineación oficial del equipo 'HC Solar' en el partido
Tiene suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Curaçao

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Randal Lachman va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 18 de joc. Quinten Navarro es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atletico. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Quenten Monk xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Leandro Fecunda va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atletico va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leandro Fecunda, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Charlison Meulens de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

HC Solar

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 31 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Zeus Petrona.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Solar van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Basílio Condá va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Tim Maandag quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Nigel Molino va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Brandley Koffy de Solar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Timothy Ascencion de Solar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wladimir Walroud.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johnathan Damasco de Solar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.