Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734099173

Liga 734099173 Información oficial sobre el partido 734099173 en Hattrick

23.06.2024 22:25:00

Louis Again C.F, Alineación oficial del equipo 'Louis Again C.F,' en el partido 0 - 4 Railway International FS Alineación oficial del equipo 'Railway International FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Louis Again C.F, Alineación oficial del equipo 'Louis Again C.F,' en el partido 0 - 8 Railway International FS Alineación oficial del equipo 'Railway International FS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Louis Again C.F,

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Fitsgerald Silvano de Louis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Railway International FS

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de International. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Morrison Galway xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del International va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Radu Geornoiu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): En Mario 'Gold' Avellaneda va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Passaven 90 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mario 'Gold' Avellaneda va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del International van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lorenzo Rosato, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kresten Lassen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Kresten Lassen va servir per deixar enrere el gegant Darryl Hellburg al minut 31, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Kresten Lassen de International va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lorenzo Rosato després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jurickson Dindial va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Jurickson Dindial va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Agusttino Sakaya, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eustachiusz Gera de International va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.