Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734097942

Liga 734097942 Información oficial sobre el partido 734097942 en Hattrick

23.06.2024 22:25:00

Gryphon Paradise FC Alineación oficial del equipo 'Gryphon Paradise FC' en el partido 2 - 2 Looking for Atlantis Alineación oficial del equipo 'Looking for Atlantis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gryphon Paradise FC Alineación oficial del equipo 'Gryphon Paradise FC' en el partido 2 - 1 Looking for Atlantis Alineación oficial del equipo 'Looking for Atlantis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,0 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gryphon Paradise FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlos José Scapini sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 17 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 65 i semblava que Paradise desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dominique Robert va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Paradise va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Giuseppe Pitotti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Paradise va estar a punt de posar-se per davant al minut 59 però Bradley Eijima va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Looking for Atlantis

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Atlantis van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 50, quan Tomasz Chylewski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Atlantis va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tomasz Chylewski, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Atlantis creava perill des de la dreta al minut 47, però en Valerijonas Binekas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Angel Koshkov desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Atlantis va ser a punt de marcar al minut 62, quan el seu jugador Videhouenou Sinatoko va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.