Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734088799

Liga 734088799 Información oficial sobre el partido 734088799 en Hattrick

31.08.2024 17:00:00

Team Dättlikon Alineación oficial del equipo 'Team Dättlikon' en el partido 2 - 3 hopeswiss Alineación oficial del equipo 'hopeswiss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Dättlikon Alineación oficial del equipo 'Team Dättlikon' en el partido 2 - 1 hopeswiss Alineación oficial del equipo 'hopeswiss' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Dättlikon

Goles Goles

  • 104 Minuto 20 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Dättlikon al minut 20. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Christoffer Beumer va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 114 Minuto 49 (Gol de penalti): Dättlikon va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Christoffer Beumer, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Christoffer Beumer de Dättlikon va intentar batre la porteria rival al minut 22 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Gabriel Cherpillod va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Dättlikon va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Murat Salzgeber va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Dürig de Dättlikon es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

hopeswiss

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 2, en Manuel Idone la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Eric Garner que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 16, hopeswiss va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Idone.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eric Garner va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Theo Oetliker va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eric Garner ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.