Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734071834

Liga 734071834 Información oficial sobre el partido 734071834 en Hattrick

31.08.2024 17:00:00

Spreitenbach United II Alineación oficial del equipo 'Spreitenbach United II' en el partido 3 - 0 Sl Benfica Thalwil ZH Alineación oficial del equipo 'Sl Benfica Thalwil ZH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spreitenbach United II Alineación oficial del equipo 'Spreitenbach United II' en el partido 2 - 0 Sl Benfica Thalwil ZH Alineación oficial del equipo 'Sl Benfica Thalwil ZH' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spreitenbach United II

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 9 en Yves Haggenmüller va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Kornelius Schlick podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 108 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en Yves Haggenmüller de Spreitenbach va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Guenter Recher, que no va perdonar.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Guenter Recher va augmentar l'avantatge de Spreitenbach a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Fortunat George va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Spreitenbach se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Spreitenbach va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guenter Recher en un 1 contra 1 amb el porter Conrad Grunauer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guenter Recher per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Conrad Grunauer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Conrad Grunauer va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Sl Benfica Thalwil ZH

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 13 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Richi Meyrat, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Tranquillo Strock va fer una jugada per la banda esquerra, però Andrea Solberg va aturar el seu xut.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kari Umiger va marxar de Vito Keiter en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Benfica van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Richi Meyrat va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Andrea Solberg va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julius Schwalm es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.