Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734071824

Liga 734071824 Información oficial sobre el partido 734071824 en Hattrick

24.08.2024 17:00:00

ZH`s Finest Alineación oficial del equipo 'ZH`s Finest' en el partido 4 - 2 Dietikon FC Alineación oficial del equipo 'Dietikon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ZH`s Finest Alineación oficial del equipo 'ZH`s Finest' en el partido 3 - 1 Dietikon FC Alineación oficial del equipo 'Dietikon FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZH`s Finest

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ZH contenien la respiració mentre en Victor Schefter s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): ZH va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jacques Zangger, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Julius Ehrenfelt que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jürg Nicolet de ZH aconseguir un gol al minut 71 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En David Candreja de ZH va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Victor Story! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jürg Nicolet de ZH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dietikon FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Giuseppe Ercolani de Dietikon va marcar de penal l'empat al minut 25.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 70 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rémi Accola.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Terry Magro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Willy Perrod va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Otto Gundermann de Dietikon es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.