Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734067573

Liga 734067573 Información oficial sobre el partido 734067573 en Hattrick

24.08.2024 17:00:00

FC Tuenenine Alineación oficial del equipo 'FC Tuenenine' en el partido 4 - 2 Sisikon United Alineación oficial del equipo 'Sisikon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Tuenenine Alineación oficial del equipo 'FC Tuenenine' en el partido 2 - 1 Sisikon United Alineación oficial del equipo 'Sisikon United' en el partido
Tiene suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tuenenine

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Passat el minut 34 de joc, Cedric Schmalkalden facilitava les coses al Tuenenine amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Corria el minut 71, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Tuenenine s'avançava en el marcador després que en Cedric Schmalkalden xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Moritz Benjamin Schönstein va augmentar l'avantatge de Tuenenine a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Tuenenine va aconseguir el 4 - 2 quan Philip Hisner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Giuseppe Böhler va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tuenenine.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Philip Hisner va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kaspar Krzossa, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Söncke Rensing de Tuenenine va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kaspar Krzossa va intentar anar-se'n per velocitat al minut 29 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fortunato Portner de Tuenenine va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Böhler de Tuenenine va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philip Hisner.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Fortunato Portner va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Sisikon United

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Sisikon va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Pietro Stannek va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sisikon seguien lluitant fins al final. Al minut 78, fruit d'aquests esforços, Leo Isler va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.