Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734058020

Liga 734058020 Información oficial sobre el partido 734058020 en Hattrick

29.06.2024 17:00:00

Olympiakos Skarabäus Alineación oficial del equipo 'Olympiakos Skarabäus' en el partido 2 - 4 FC Hofberg Wyl Alineación oficial del equipo 'FC Hofberg Wyl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olympiakos Skarabäus Alineación oficial del equipo 'Olympiakos Skarabäus' en el partido 2 - 0 FC Hofberg Wyl Alineación oficial del equipo 'FC Hofberg Wyl' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympiakos Skarabäus

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Tonio Behrami de Mistkäfer va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Erwin Venturini va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 28 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Erwin Venturini va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mistkäfer va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Hermann Burgner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fabio Hasper i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Mistkäfer, però el xut de Edy Theiler va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Marco Sabatini de Mistkäfer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Hofberg Wyl

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Tobias Reeser de Hofberg va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Kornelius Ehlers va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 38 de joc. Patrik Emery es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Tobias Reeser va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Hofberg, Kerian Leriche, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Patrik Emery de Hofberg va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!