Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734048533

Liga 734048533 Información oficial sobre el partido 734048533 en Hattrick

31.08.2024 17:00:00

TUS -Koblenz Alineación oficial del equipo 'TUS -Koblenz' en el partido 4 - 1 Zurich Ballers Alineación oficial del equipo 'Zurich Ballers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TUS -Koblenz Alineación oficial del equipo 'TUS -Koblenz' en el partido 4 - 1 Zurich Ballers Alineación oficial del equipo 'Zurich Ballers' en el partido
Tiene un resultado normal 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TUS -Koblenz

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): -Koblenz, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Beda Hödl per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): -Koblenz va augmentar la diferència quan Raoul Salen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Beda Hödl va augmentar l'avantatge de -Koblenz a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Ignazio Zyndel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Isaak Konzelmann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de -Koblenz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Ignazio Zyndel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Mats Ringler va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Raoul Salen de -Koblenz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zurich Ballers

Goles Goles

  • 152 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Ballers va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Patrick Bleuer va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Markus Meixner va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oscar Kehrli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ballers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Granit Just, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Joachim Patron de Ballers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Meury de Ballers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.