Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734036898

Liga 734036898 Información oficial sobre el partido 734036898 en Hattrick

15.06.2024 19:15:00

Flünker Fc Alineación oficial del equipo 'Flünker Fc' en el partido 0 - 1 1. FC KickU United Alineación oficial del equipo '1. FC KickU United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flünker Fc Alineación oficial del equipo 'Flünker Fc' en el partido 2 - 1 1. FC KickU United Alineación oficial del equipo '1. FC KickU United' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flünker Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): En Albert Mikołajek va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 2, però el porter visitant Artur Muzyczka el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Ingo Aeppli ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Albert Mikołajek el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Rodolfo Segundo Guyot va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Flünker.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Ingo Aeppli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Frank Fauck! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Marcel Péneau de Flünker va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

1. FC KickU United

Goles Goles

  • 170 Minuto 48 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Joshua Thurnhofer al minut 48 va permetre a United prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Antonio Aguado López va estar a punt de posar per davant a United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ortlieb Schnack va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joshua Thurnhofer.