Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734034986

Liga 734034986 Información oficial sobre el partido 734034986 en Hattrick

01.06.2024 19:15:00

BSC_Mradie Alineación oficial del equipo 'BSC_Mradie' en el partido 3 - 2 SV Laupen ZH Alineación oficial del equipo 'SV Laupen ZH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BSC_Mradie Alineación oficial del equipo 'BSC_Mradie' en el partido 5 - 0 SV Laupen ZH Alineación oficial del equipo 'SV Laupen ZH' en el partido
Tiene mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC_Mradie

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Tomi Braucher igualava per Mradie en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Christian Leprini estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Justus Joster va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 67.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 70 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Bernd Bredow. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Godot Weintraub hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Romain Naffzinger va estar a punt d'empatar per a Mradie quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Fernando Balmer va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Justus Joster gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Balmer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

SV Laupen ZH

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Laupen Muntahakhan Rao va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Laupen va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alexandru Statie, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Randell Helliwell que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Laupen van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Finn-Claas Afrade no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Jacob Torp de Laupen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51 de partit, Jacob Torp de Laupen va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.