Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734034221

Liga 734034221 Información oficial sobre el partido 734034221 en Hattrick

06.07.2024 19:15:00

BPR7 Alineación oficial del equipo 'BPR7' en el partido 2 - 4 Atletico Sagiweg Alineación oficial del equipo 'Atletico Sagiweg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
BPR7 Alineación oficial del equipo 'BPR7' en el partido 0 - 8 Atletico Sagiweg Alineación oficial del equipo 'Atletico Sagiweg' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BPR7

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): BPR7 prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Joël Tognoni va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BPR7 eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 88, Ernesto Kleffmann va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bastien Prantl, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): BPR7 va estar a punt de posar-se per davant al minut 61 però Yoan Mondor va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bastien Prantl va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nunzius Metzenbauer va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Atletico Sagiweg

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Matthias Perrier va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Passats 81 minuts de partit, Atletico es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Vasile Fulfuc es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vasile Fulfuc de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 82 de partit.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Vasile Fulfuc va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 4 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vincent Theiner va desviar el xut final de Gustaw Papierkowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atletico Gustaw Papierkowski quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hakan Brunner l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Vasile Fulfuc va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vincent Theiner va estar atent i va desviar la pilota a córner.