Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734030573

Liga 734030573 Información oficial sobre el partido 734030573 en Hattrick

22.06.2024 19:15:00

FC Schlapperswil-Throna Alineación oficial del equipo 'FC Schlapperswil-Throna' en el partido 1 - 3 ARSC PoZ Alineación oficial del equipo 'ARSC PoZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Schlapperswil-Throna Alineación oficial del equipo 'FC Schlapperswil-Throna' en el partido 1 - 8 ARSC PoZ Alineación oficial del equipo 'ARSC PoZ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Schlapperswil-Throna

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Salomon Haug va pentinar un córner cap al segon pal que Lukas Airault va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Malte Alexander Spalchingen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Schlapperswil-Thron se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

ARSC PoZ

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Antonio Struglia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Antonio Struglia va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ARSC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bence Bérczy es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): ARSC va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jerry Stratzer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Bence Bérczy per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Stian Krosse sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Luka Dußwald de ARSC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jannik Stohrer de ARSC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.