Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734028377

Liga 734028377 Información oficial sobre el partido 734028377 en Hattrick

01.06.2024 19:15:00

RJ Islanders Alineación oficial del equipo 'RJ Islanders' en el partido 5 - 2 Ballzauberer Chnuutu Alineación oficial del equipo 'Ballzauberer Chnuutu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RJ Islanders Alineación oficial del equipo 'RJ Islanders' en el partido 4 - 0 Ballzauberer Chnuutu Alineación oficial del equipo 'Ballzauberer Chnuutu' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RJ Islanders

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Aparício Janeiro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Raphaël Holzwarth va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 35.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Islanders s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Damian Roux per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Damian Roux va donar a Islanders un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Islanders pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Lorenzi va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Donato Bozano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Islanders.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Islanders va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Mircescu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Islanders per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Damian Roux va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aparício Janeiro de Islanders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damian Roux de Islanders la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ballzauberer Chnuutu

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Willi Romeis que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 54 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Willi Romeis de Ballzauberer marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.