Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734025920

Liga 734025920 Información oficial sobre el partido 734025920 en Hattrick

08.06.2024 19:15:00

FC Keimroyian Alineación oficial del equipo 'FC Keimroyian' en el partido 0 - 5 FC Feuerfüchse Alineación oficial del equipo 'FC Feuerfüchse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Keimroyian Alineación oficial del equipo 'FC Keimroyian' en el partido 1 - 5 FC Feuerfüchse Alineación oficial del equipo 'FC Feuerfüchse' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Keimroyian

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Brianza estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Samuel Gowen, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Stefano Boschini va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bength Ohllius va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 82 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joakim Mangeard de Keimroyian va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Feuerfüchse

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Paolo Quaglieri va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 14.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a Feuerfüchse l'avantatge per 0 - 2. Bonny Mubiru en va ser l'anotador.
  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Věroslav Pivko de Feuerfüchse va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 3.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Feuerfüchse va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sylvester Cecarroni, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kaspar Katz va augmentar l'avantatge de Feuerfüchse a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kaspar Katz després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Colin Cantet va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Curdin Nyberg va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Bonny Mubiru va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Colin Cantet va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Helmut Bonneli de Feuerfüchse va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.