Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734022221

Liga 734022221 Información oficial sobre el partido 734022221 en Hattrick

01.06.2024 19:15:00

New Chelsea London F.C. Alineación oficial del equipo 'New Chelsea London F.C.' en el partido 0 - 2 Reutenen United Alineación oficial del equipo 'Reutenen United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Chelsea London F.C. Alineación oficial del equipo 'New Chelsea London F.C.' en el partido 1 - 2 Reutenen United Alineación oficial del equipo 'Reutenen United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,2 % 40,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Chelsea London F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Toni Vitón hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Moritz Bordelius hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Khacho Araratyan. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Amândio Marinho des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Reutenen United

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Cesare Turtulici al minut 18 va permetre a Reutenen prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Aleksi Vihermaa va augmentar l'avantatge de Reutenen a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Reutenen que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Baldassarre Medoro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stéphane Larroque després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Łukasz Heinrich va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Felipe Salvatici va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Łukasz Heinrich va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Alois Corzelius quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Łukasz Heinrich, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Łukasz Heinrich va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stéphane Larroque, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.