Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734001731

Liga 734001731 Información oficial sobre el partido 734001731 en Hattrick

15.06.2024 19:15:00

insolia Alineación oficial del equipo 'insolia' en el partido 1 - 2 1.Fc Einheitsfront Alineación oficial del equipo '1.Fc Einheitsfront' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
insolia Alineación oficial del equipo 'insolia' en el partido 1 - 3 1.Fc Einheitsfront Alineación oficial del equipo '1.Fc Einheitsfront' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

insolia

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nino Eiger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, insolia es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): insolia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Önsal Alkun en un 1 contra 1 amb el porter Tadek Tambor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

1.Fc Einheitsfront

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Als 59 minuts de partit, Bobby Feteris de Fc va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bobby Feteris va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Nemanja Ilić va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 4. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Fc va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Gianfilippo Pavone va quedar-se sol davant el porter Paolo Caruso, però aquest va poder aturar el xut.
  • 264 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Passat el minut 36 de partit, Fc va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Nemanja Ilić, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Ville Niine va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paolo Caruso va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Zenón Circes va entorpir al marcador d'en Dimitrije Milojković per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Gianfilippo Pavone va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paolo Caruso va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemanja Ilić de Fc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Zenón Circes després que el jugador de Fc li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.