Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733993339

Liga 733993339 Información oficial sobre el partido 733993339 en Hattrick

29.06.2024 19:15:00

Obwaldnär-Tschutti-Club Alineación oficial del equipo 'Obwaldnär-Tschutti-Club' en el partido 0 - 5 FC Lucerne Chiefs Alineación oficial del equipo 'FC Lucerne Chiefs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Obwaldnär-Tschutti-Club Alineación oficial del equipo 'Obwaldnär-Tschutti-Club' en el partido 1 - 5 FC Lucerne Chiefs Alineación oficial del equipo 'FC Lucerne Chiefs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Obwaldnär-Tschutti-Club

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Obwaldnär-Tschutti- va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Florian Possegger va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Mario Ottmüller va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Obwaldnär-Tschutti- va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sylvestre Cortese va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Sylvestre Cortese de Obwaldnär-Tschutti- va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

FC Lucerne Chiefs

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Lucerne va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Héctor Boqueixón, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Harald Sinning que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Héctor Boqueixón va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Lapo Verini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lucerne, Harald Sinning, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ziedonis Drūmais sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Héctor Boqueixón marcar el 0 - 4 per al Lucerne.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Ilario Blümke de Lucerne va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ilario Hege es va quedar sol davant del porter, al minut 24. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ilario Hege després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hansruedi Tschann va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Harald Sinning al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): André Jäger de Lucerne va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Ilario Blümke va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Lapo Verini de Lucerne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Almen Laubacher de Lucerne la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.