Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733991811

Liga 733991811 Información oficial sobre el partido 733991811 en Hattrick

01.06.2024 19:15:00

Cheeseheads FC Alineación oficial del equipo 'Cheeseheads FC' en el partido 4 - 0 Avyx FC Alineación oficial del equipo 'Avyx FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cheeseheads FC Alineación oficial del equipo 'Cheeseheads FC' en el partido 2 - 0 Avyx FC Alineación oficial del equipo 'Avyx FC' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cheeseheads FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kymani Stewart, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cheeseheads se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cheeseheads a 2 - 0. Carl Ångér va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Kymani Stewart va anar a parar al cap de Alireza Fathi que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Cheeseheads el 3 - 0.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Higinio Bautista va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 61 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Cheeseheads va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Higinio Bautista va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Atalay Iğla.

Avyx FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 6, un contraatac del AXFC no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Domenico Larock perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): AXFC van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 26 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marco Robbiano no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Domenico Larock.