Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733991720

Liga 733991720 Información oficial sobre el partido 733991720 en Hattrick

06.07.2024 19:15:00

Les Genevouais Alineación oficial del equipo 'Les Genevouais' en el partido 2 - 0 Fortuna Young Boys Alineación oficial del equipo 'Fortuna Young Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Genevouais Alineación oficial del equipo 'Les Genevouais' en el partido 0 - 2 Fortuna Young Boys Alineación oficial del equipo 'Fortuna Young Boys' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Genevouais

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Genevouais eren letals, i Marlon Gaberell va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jan Welge es va introduir dins la defensa central al minut 59, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Eduard Balogh va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jade Rusbatch per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Genevouais van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 77 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Marlon Gaberell, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Welge de Genevouais la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fortuna Young Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): František Adámek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tobia Huggler, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Fortuna va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Maxance Renaudet va quedar-se sol davant el porter Tobia Huggler, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roman Bosenkov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Roman Bosenkov de Fortuna, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Roman Bosenkov quasi aconsegueix empatar per Fortuna al minut 21, però Tobia Huggler va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Fortuna van seguir progressant per la banda dreta. Elio Carrieri va tenir la seva oportunitat al minut 76, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quinto Gebhart de Fortuna es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.